vineri, 5 februarie 2016

     08.02 - 12.02.2016                                                     LISTĂ DE MENIU SĂPTĂMÂNAL
avizat, director Carina PRISTAVU

LUNI
GRAMAJE
MARŢI
GRAMAJE
MIERCURI
GRAMAJE
JOI
GRAMAJE
VINERI
GRAMAJE
Mic dejun
Pâine, pate ficat.
Rosii cherry
Ceai de fructe cu lamâie

50/2510gr
200ml
Pâine, unt, şuncă. Lapte
50/10/25gr
150ml
Pâine, almette.
Rosii cherry
Ceai de fructe cu lamâie
50/25/10gr
200ml
Tăiţei cu lapte
150gr


Pâine cu unt şi miere. Lapte
50/10/5gr

200ml
Gustare ora 10:00
Fructe de sezon
50gr
Fructe de sezon
50gr
Fructe de sezon
50gr
Fructe de sezon
50gr
Fructe de sezon
50gr
Prânz
Ciorbă de legume

150 gr
Supă crema de legume cu crutoane
150/20gr
Ciorbă de perişoare
150ml

Supă de legumecu fidea
150gr

Supă de bulion cu cus cus
150gr


Paste bolognese

200gr
Cartofi franţuzeşti
Salată de sfeclă roşie.
200gr

40gr
Mămăligă cu brânză şi smântână
200gr
Piure de cartofi cu medalion curcan la gratar
Salată de gogoşari
130/40gr



40gr
Friptură pulpă pasăre. Mâncare de mazăre
56/150gr
Gustare ora 15:15


Grisco
130gr







Pâine
30gr
Paine
30gr
Pâine
30gr
Paine
30gr
Pâine
30gr
Gustare
Mere
100gr
Iaurt cu fructe
125gr
Mere
100gr
Iaurt
125gr
Prajitură “Barni”
50gr
Întocmit,                                                                                             Comisia de meniu:
as. Med. FLORARIU ECATERINA       As. Med. DESPĂU DANIELA        Administrator: RADOVANOVICI LUCIA         Magaziner: ANDREȘ VIORICA       Bucătari: MITRICĂ SIMONA/ SÎRBU LAVINIA

·          Gramajele sunt estimative

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu