luni, 29 februarie 2016

MENIU 29.02- 04.03.2016

Vizat,                                                                                                                                                                                              Aprobat,
Director, Pristavu Carina                                                                                                                                                     medic Şcolar, Laza Marius
PERIOADA                                                                     LISTĂ DE MENIU SĂPTĂMÂNAL
29,02/04,03,2016

LUNI
GRAMAJE
MARŢI
GRAMAJE
MIERCURI
GRAMAJE
JOI
GRAMAJE
VINERI
GRAMAJE
Mic dejun



Regim
Tartină, unt, caşcaval.
Ceai de fructe cu lămâie
Tartină, unt
50/10/10gr

200 ml
Pâine, cremvurşti
Lapte

Lapte de soia
30/40gr

150 ml

200ml
Tartina, unt, miere.
Lapte

Lapte de soia
50/10/10gr

150ml

200ml
Tartină, unt, gem
Lapte

Lapte de soia
50/10/25gr

150 ml

200ml
Tartină , pete. Ceai


Lapte de soia


50/25gr
200


200 ml
GUSTARE










Prânz
Ciorbă de ţărănească de legume
150 gr
Supă de zarzavat cu turnăţei
150 gr
Supă cremă de brocoli şi ţelină cu crutoane
150 /20gr
Ciorbă de perişoare cu carne vită
150 gr
Supă de zarzavat cu fidea
150 gr

Pilaf de orez cu friptură pulpă pui
Salată de sfeclă roşie
155/56/40 gr
Musaka de cartofi cu carne porc

180gr
Cartofi franţuzeşti
Salată de gogoşari
200/40gr
Mămăligă cu brânză şi smantână
150/50/10 gr
Mâncare de mazăre cu friptură piept pasăre
150/40 gr





Pâine
30 gr
Pâine
30 gr
Pâine
30 gr

30 gr
Pâine
30 gr
GUSTARE
Portocale
100gr
Iaurt
125gr
Mere

100gr
Actimel

100gr
„Prajitură casei
60gr

 Întocmit,                                                                                          Comisia de meniu:
as. Med. FLORARIU ECATERINA       As. Med. DESPĂU DANIELA        Administrator: RADOVANOVICI LUCIA         Magaziner: ANDREȘ VIORICA       Bucătari: MITRICĂ SIMONA/ SÎRBU LAVINIA
Gramajele sunt estimative/ regim: lapte de soia        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu