vineri, 5 februarie 2016


Vizat: Director, Pristavu Carina                                                                                                                       Aprobat, medic şcolar Laza Marius
     25.01 -  29.01.2016                                                     LISTĂ DE MENIU SĂPTĂMÂNAL


LUNI
GRAMAJE
MARŢI
GRAMAJE
MIERCURI
GRAMAJE
JOI
GRAMAJE
VINERI
GRAMAJE
Mic dejun
Pâine, almette
Ceai de fructe cu lămâie

50/25gr
200ml
Lapte cu nesquik
Tartină cu gem
200 ml

50/25gr
Pâine, pate ficat
Ceai de fructe cu lamâie
50/25gr

200ml
Tartină cu unt şi muşchi file
Lapte
50/10/25gr


200ml
Tartină cu unt şi caşcaval
Ceai de fructe cu lamâie
50/10/10gr

200ml
Gustare ora 10:00
Biscuiţi cu mere
15/100gr
Fructe de sezon
100gr
Fructe de sezon
100gr
Fructe de sezon
100gr
Fructe de sezon
100gr
Prânz
Ciorbă a la Greq

150 gr
Supă de legume cu turnăţei
150gr
Ciorbă de fasole uscată
150ml

Supă de bulion cu fidea
150gr

Supă crema de gulii şi ţelină cu crutoane
150gr


Budincă de macaroane cu brânză telemea

220 gr
Aripi de pui la cuptor cu piure de cartofi
Salată de varză
30/130gr


40gr
Cartofi gratinaţi
160gr
Friptură cotlet porc
Fasole verde cu smântână
45/200gr
File de cod cu pilaf orez


Pâine
30gr


Pâine
30gr
Pâine
30gr
Pâine
30gr
Gustare ora 15:15
Salată grecească
100gr
Chec de casă
100gr
Compot de caise
100gr
Budincă de vanilie

Pere coapte la cuptor
100gr
Gustare
Portocale
100gr
Iaurt cu fructe
125gr
Mere
100gr
Biscuiţi “Bellvita”
50gr
Kiwi
100gr
Întocmit,                                                                                             Comisia de meniu:
as. Med. FLORARIU ECATERINA       As. Med. DESPĂU DANIELA        Administrator: RADOVANOVICI LUCIA         Magaziner: ANDREȘ VIORICA       Bucătari: MITRICĂ SIMONA/ SÎRBU LAVINIA
·          Gramajele sunt estimative

                                                                                                              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu