PERIOADA LISTĂ DE MENIU
SĂPTĂMÂNAL
15.02- 19.02.2016
LUNI
|
GRAMAJE
|
MARŢI
|
GRAMAJE
|
MIERCURI
|
GRAMAJE
|
JOI
|
GRAMAJE
|
VINERI
|
GRAMAJE
|
||
Mic dejun
|
Biscuiți Petit
Beurre cu lapte
|
30 gr
200 ml
|
Tartine cu unt și
brânză telemea
Roșii cherry
Ceai cu lămâie
|
50/10/10gr
200 ml
|
Lapte cu cereale
|
200 ml/50gr
|
Pâine, unt, gem
Lapte
|
50/10/25gr
200 ml
|
Tartină cu unt și
mușchi file
Lapte
|
50/10/25gr
200 ml
|
|
GUSTARE
|
MERE
|
50GR
|
FRUCTE USCATE
|
30GR
|
FRUCTE USCATE
|
30GR
|
FRUCTE
|
50GR
|
FRUCTE
|
50GR
|
|
Prânz
|
Ciorbă rădăuţeană
|
150 gr
|
Supă de zarzavat cu
fidea
|
150 gr
|
Ciorbă a la Greq
|
150 gr
|
Ciorbă de țărănească
de legume
|
150 gr
|
Borş de legume
|
150 gr
|
|
Budincă de macaroane
cu brânză telemea
|
220 gr
|
Friptură medalion
curcan la tavă
Piure de cartofi
|
45/130gr
|
Friptură pulpă
pasăre
Cartofi gratinați
Salată de roșii și
castraveți
|
56/150gr/40gr
|
Mămăligă cu tocăniță
de vițel
|
150/80 gr
|
Ruladă ficat pasăre
Pilaf de orez
Salată de varză cu
morcovi
|
200 gr
40gr
|
||
Pâine
|
50 gr
|
Pâine
|
50 gr
|
Pâine
|
50 gr
|
Pâine
|
50 gr
|
Pâine
|
50 gr
|
||
Gustare
|
Portocale
|
100gr
|
Iaurt Cremosso
|
125gr
|
Mere
|
100gr
|
Actimel
|
Pere
|
100gr
|
||
Întocmit, Comisia
de meniu:
as. Med. FLORARIU
ECATERINA As. Med. DESPĂU DANIELA Administrator: RADOVANOVICI LUCIA Magaziner: ANDREȘ VIORICA Bucătari: MITRICĂ SIMONA/ SÎRBU LAVINIA
- Gramajele sunt estimative/ regim: lapte de soia
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu