joi, 18 februarie 2016

15.02-19.02.2016

PERIOADA                                                                     LISTĂ DE MENIU SĂPTĂMÂNAL
15.02- 19.02.2016

LUNI
GRAMAJE
MARŢI
GRAMAJE
MIERCURI
GRAMAJE
JOI
GRAMAJE
VINERI
GRAMAJE
Mic dejun
Biscuiți Petit Beurre cu lapte

30 gr

200 ml
Tartine cu unt și brânză telemea
Roșii cherry

Ceai cu lămâie

50/10/10gr

200 ml
Lapte cu cereale

200 ml/50gr
Pâine, unt, gem
Lapte

50/10/25gr

200 ml
Tartină cu unt și mușchi file
Lapte





50/10/25gr



200 ml
GUSTARE
MERE
50GR
FRUCTE USCATE
30GR
FRUCTE USCATE
30GR
FRUCTE
50GR
FRUCTE
50GR
Prânz
Ciorbă rădăuţeană
150 gr
Supă de zarzavat cu fidea
150 gr
Ciorbă a la Greq
150 gr
Ciorbă de țărănească de legume
150 gr
Borş de legume
150 gr

Budincă de macaroane cu brânză telemea
220 gr
Friptură medalion curcan la tavă
Piure de cartofi

45/130gr
Friptură pulpă pasăre
Cartofi gratinați
Salată de roșii și castraveți
56/150gr/40gr
Mămăligă cu tocăniță de vițel
 150/80 gr
Ruladă ficat pasăre
Pilaf de orez
Salată de varză cu morcovi
200 gr




40gr

Pâine
50 gr
Pâine
50 gr
Pâine
50 gr
Pâine
50 gr
Pâine
50 gr
Gustare
Portocale
100gr
Iaurt Cremosso
125gr
Mere

100gr
Actimel


Pere
100gr

 Întocmit,                                                                                          Comisia de meniu:
as. Med. FLORARIU ECATERINA       As. Med. DESPĂU DANIELA        Administrator: RADOVANOVICI LUCIA         Magaziner: ANDREȘ VIORICA       Bucătari: MITRICĂ SIMONA/ SÎRBU LAVINIA

  • Gramajele sunt estimative/ regim: lapte de soia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu